ESPAI DE MIGDIA
L‘espai migdia de l’Escola El CIM és un temps de descans en l’horari lectiu, ple d’aprenentatges i experiències que contribueixen al creixement personal dels infants i joves.
Durant aquesta estona els dos equips de monitors i monitores (un per cada edifici de l’escola), encapçalats per les respectives coordinadores, vetllaran per continuar la tasca educativa de l’horari lectiu en el vessant del lleure, de la cultura alimentària i de la salut.
La nostra cultura associa el menjar com a acte social i des de l’escola el completem amb el temps d’educació en el lleure, sempre des del respecte, la responsabilitat i la diversió. Així doncs, l’alumnat col·labora participant de manera activa en la gestió diària del menjador i de la neteja de l’espai, i també en l’organització d’activitats conjuntament amb l’equip de monitores i monitors.
El menjar es prepara a la cuina “in situ” de la Casa d’Empara, que gestiona l’empresa Campos Estela, i ens el porta, a cada edifici, acabat de fer. L’equip humà de l’escola és l’encarregat de gestionar-lo dins el menjador.


QÜESTIONS PRÀCTIQUES DE FUNCIONAMENT PER AL CURS 25-26
El servei de menjador i espai migdia comença el 8 de setembre per tots els cursos excepte per I3, que comença el dia 12 de setembre, un cop s’ha acabat el període d’adaptació.
El servei s’acaba el dia 19 de juny del 2026 per Infantil-Primària i el 5 de juny per a Secundària (coincidint amb l’acabament de la jornada partida i a causa del començament de la jornada continuada el dilluns següent).
Nota: si algun alumne d’ESO necessités continuar amb el servei fins al dia 19, que ho demani escrivint-nos un correu, i mirarem de trobar una solució.
Les inscripcions del menjador s’han de realitzar a través del Clickedu. Podeu seguir el següent manual per fer-ho.
Aquí teniu també informació important referent al funcionament del servei d’Espai Migdia (preus, tractaments d’intoleràncies i al·lèrgies, com comunicar canvis puntuals, tractament dels pícnics per excursions).


Servei de Cuina in situ – Escola El Cim


Els menús que es confeccionen a la cuina ubicada a la Casa d’Empara són elaborats pels equips de cuina professionals de Campos Estela, amb l’objectiu d’acostar-se cada cop més als criteris i recomanacions establerts a les guies de l’Agència de Salut Pública de Catalunya on es busca una alimentació més rica en llegums, hortalisses i fruites, així com l’increment en la ingesta de cereals integrals (pa, arròs, pasta, etc).
Si voleu conèixer més sobre aquest tema podeu visitar:

