Menjador

 

El menjador per als alumnes d’Infantil i Primària es troba a l’edifici de la Rambla i pels alumnes de l’ESO a l’edifici de la Plaça dels Cotxes, i cobreix el servei de menú diari i de vigilància dels infants i joves durant l’estona del migdia. El menjar el serveix el càtering Caserco de Vilanova i la Geltrú. El personal és de l’Escola.

Les coordinadores són la Carme Àlvaro, per la part logística, i l’Esther Gallego per la part pedagògica. Si necessiteu parlar amb elles les podeu trobar a l’Escola cada dia de tres a dos quarts de quatre de la tarda o bé contactar-hi a través de la secretaria del centre.

Hi ha diferents torns de menjador i espais diferenciats per cursos i classes. Els nens i les nenes de P-3 fan la migdiada.

En l’estona lúdica que els infants no estan al menjador, abans d’entrar o al sortir, hi ha organitzats tallers i activitats per edats. Durant l’estona del migdia també hi ha programades classes d’instrument de Sons..

Hi ha dues maneres d’utilitzar aquest servei:

  • Alumnes fixos. Són tots aquells que habitualment es queden al menjador en dies fixos de la setmana. Cal que s’inscriguin a secretaria a principi de curs.
  • Alumnes esporàdics. Són els nens i nenes que fan ús del servei de menjador ocasionalment. Cal que comprin els tiquets-menjador a secretaria i els lliurin a primera hora del matí del dia que el vulguin utilitzar.

Durant aquest curs, a causa de la nova situació creada per la pandèmia del COVID, al menjador només s’atendrà alumnes fixos, que són tots aquells que habitualment es queden al menjador dies fixos dins de la setmana (d’un a cinc dies setmanals) 

Les inscripcions del menjador s’han de realitzar a través del Clickedu. Podeu seguir el següent manual per fer-ho 

 

caserco

Els menús que confecciona l’empresa CASERCO són confeccionats a partir de la guia de l’Alimentació Saludable en l’Etapa Escolar (edició 2020) a on es recomana una alimentació més rica en llegums, hortalisses i fruites. Si voleu fer alguna consulta sobre els menús podeu visitar la pàgina de CatSalut.