ESPAI DE MIGDIA

El menjador per als alumnes d’Infantil i Primària es troba a l’edifici de la Rambla i pels alumnes de l’ESO a l’edifici de la Plaça dels Cotxes, i cobreix el servei de menú diari i de lleure dels infants i joves durant l’estona del migdia. El menjar es prepara  a la cuina de la Casa d’Empara (amb personal de l’empresa Serunion). El personal de menjador que el serveix és de l’Escola.

Les coordinadores de menjador són la Carme Àlvaro, per la part logística, i la Nadine Carmona per la part pedagògica. Si necessiteu parlar amb elles les podeu trobar a l’Escola cada dia de tres a dos quarts de quatre de la tarda o bé contactar-hi a través de la secretaria del centre o del correu menjador@elcimvilanova.cat.

Hi ha diferents torns de menjador i espais diferenciats per cursos i classes. Els nens i les nenes d’I3 fan la migdiada.

Els i les monitores organitzen diferents activitats i tallers per als usuaris abans i/o després de dinar. Durant l’estona del migdia també hi ha programades classes d’instrument de Sons i classes d‘anglès d’EFE

Les inscripcions del menjador s’han de realitzar a través del Clickedu. Podeu seguir el següent manual per fer-ho.

caserco

Els menús que es confeccionen a la cuina de la Casa d’Empara són preparats per acostar-se cada cop més als criteris i recomanacions establerts a les guies de l’Agència de Salut Pública de Catalunya on es busca  una alimentació més rica en llegums, hortalisses i fruites, així com l’increment en la ingesta de cereals integrals (pa, arròs, pasta,etc) . Si voleu conèixer més sobre aquest tema podeu visitar: