ESPAI DE MIGDIA

El menjador per als alumnes d’Infantil i Primària es troba a l’edifici de la Rambla i pels alumnes de l’ESO a l’edifici de la plaça dels Cotxes, i cobreix el servei de menú diari i de lleure dels infants i joves durant l’estona del migdia. El menjar es prepara  a la cuina central de l’empresa Caserco, i ens el porten calent als dos menjadors. El personal de menjador que el serveix és de l’Escola.

Les coordinadores de l’espai migdia són la Carme Àlvaro, per la part logística i de menjador, i la Mireia Jorquera per la part pedagògica. Si necessiteu parlar amb elles les podeu trobar a l’Escola cada dia de tres a dos quarts de quatre de la tarda o bé contactar-hi a través de la secretaria del centre o del correu menjador@elcimvilanova.cat.

Hi ha diferents torns de menjador i espais diferenciats per cursos i classes. Els nens i les nenes d’I3 faran l’àpat a la classe d’I3 diables, i després faran la migdiada a la sala de psicomotricitat.

Els i les monitores organitzen diferents activitats i tallers per als usuaris abans i/o després de dinar. Durant l’estona del migdia també hi ha programades classes d’instrument de Sons,  i classes d‘anglès d’EFE i l’extraescolar de robòtica.

El servei de menjador i espai migdia comença el 9 de setembre per tots els cursos excepte per I3, que comença el dia 13 de setembre, un cop s’ha acabat el període d’adaptació.

El servei s’acaba el dia 20 de juny del 2025 per Infantil-Primària, però pels cursos d’ESO s’acaba el dia 6 de juny, coincidint amb l’acabament de la jornada partida i a causa del començament de la jornada continuada el dilluns següent. (Nota: si algun alumne d’ESO necessités continuar amb el servei fins al dia 20, que ho demani escrivint-nos un correu, i mirarem de trobar una solució).

Les inscripcions del menjador s’han de realitzar a través del Clickedu. Podeu seguir el següent manual per fer-ho.

instal·lació menjador escola el cim
instal·lació menjador escola el cim - 2
caserco

Els menús que es confeccionen a la cuina de Caserco són preparats per acostar-se cada cop més als criteris i recomanacions establerts a les guies de l’Agència de Salut Pública de Catalunya on es busca  una alimentació més rica en llegums, hortalisses i fruites, així com l’increment en la ingesta de cereals integrals (pa, arròs, pasta,etc).

Si voleu conèixer més sobre aquest tema podeu visitar: