El menjador per als alumnes d’Infantil i Primària es troba a l’edifici de la Rambla i pels alumnes de l’ESO a l’edifici de la Plaça dels Cotxes, i cobreix el servei de menú diari i de vigilància dels infants i joves durant l’estona del migdia. El menjar el serveix el càtering Caserco de Vilanova i la Geltrú. El personal és de l’Escola.

Els coordinadors són la Carme Àlvaro, per la part logística, i el Nadine Carmona per la part pedagògica. Si necessiteu parlar amb elles les podeu trobar a l’Escola cada dia de tres a dos quarts de quatre de la tarda o bé contactar-hi a través de la secretaria del centre.

Hi ha diferents torns de menjador i espais diferenciats per cursos i classes. Els nens i les nenes de I-3 fan la migdiada.

En l’estona lúdica que els infants no estan al menjador, abans d’entrar o al sortir, hi ha organitzats tallers i activitats per edats. Durant l’estona del migdia també hi ha programades classes d’instrument de Sons.

Les inscripcions del menjador s’han de realitzar a través del Clickedu. Podeu seguir el següent manual per fer-ho.

caserco

Els menús que confecciona l’empresa CASERCO són confeccionats a partir de la guia de l’Alimentació Saludable en l’Etapa Escolar (edició 2020) a on es recomana una alimentació més rica en llegums, hortalisses i fruites. Si voleu fer alguna consulta sobre els menús podeu visitar la pàgina de CatSalut.