Estades per aprendre anglès

Des de l’escola i juntament amb l’empresa Home to Home, amb qui treballem des de fa molts anys, us fem una proposta als alumnes d’ESO per practicar l’anglès a Anglaterra i/o a un altre país de parla anglesa.

 

Es tracta d’un programa de 2-3 setmanes:

Els estudiants participen en un programa d’estudis amb classes i tallers d’anglès juntament amb estudiants d’altres nacionalitats.

L’allotjament és en famílies angleses seleccionades que reben estudiants de Home to Home durant tot l’any. En cada família hi poden haver de dos a quatres estudiants, però només un de cada nacionalitat.

Els estudiants tenen classes al matí i a la tarda altres activitats culturals. Després de sopar tenen una hora amb la família de conversa, per elaborar el dossier “family project”.

El vol es fa en companyies de baix cost des de Barcelona, i amb un group lider que els acompanya durant el viatge i l’estada, i que vetlla per que tot funcioni.

El cap de setmana es dedica a sortides lúdiques i culturals.

Per a més informació podeu contactar amb l’escola amb la Judit Díaz, cap d’estudis d’ESO i professora d’anglès o el Xavier Llorens, titular.

Per aquest estiu us proposem:

Summer  England & Ireland
home to home