EXTRAESCOLARS

Logo ampa cim

Benvingudes famílies!

Ens fa molta il·lusió informar-vos que, de nou i per a tots vosaltres el despatx de l’AFA estarà obert cada dia de 16’30 a 18’30h i que (ho anunciem amb un gran somriure) reprenem l’activitat de la nostra biblioteca. El despatx ens servirà per tenir un tracte més proper amb tots vosaltres, resoldre dubtes i qualsevol problema o qüestió que vulgueu fer-nos arribar.

Les extraescolars, que ens donen tants bons records i que ens fan disfrutar, tornen a ser aquí per fer molt esport en grup o individual, per fer amics nous i per passar una bona estona fent el que tant ens agrada.

En aquesta secció de la web de l’escola trobareu tota la informació referent a aquestes activitats que oferim aquest curs: horaris, grups, preus, documentació…

Per a qualsevol tipus de dubte, podeu contactar amb nosaltres al despatx de l’AFA, mitjançant el vostre delegat/ada de classe o enviant mail a secretariaafa@elcimvilanova.cat.

Gaudiu del curs, disfruteu de nou i recordeu que TOTS SOM AFA, TOTS SOM EL CIM!

basquet el cim
taekwondo el cim

OFERTA EXTRAESCOLARS CURS 2024-25

Què he de fer per inscriure el meu fill/a a l’activitat extraescolar?

1) Tant si es fa la preinscripció al juny o la inscripció al setembre, cal omplir el següent formulari de sol·licitud:

2) Després d’omplir el formulari: 

Preinscripció Juny
– Al mes de setembre rebreu un avís amb un document en format PDF, que haureu de descarregar, signar i reenviar a secretariaafa@elcimvilanova.cat juntament amb tota la documentació + comprovant de transferència bancària.

Inscripció Setembre
– Haureu d’esperar però que us confirmen la plaça o si quedeu en llista d’espera si el grup està ple.
Si la plaça queda confirmada, rebreu un e-mail amb un document en format PDF, que haureu de descarregar, signar i reenviar a secretariaafa@elcimvilanova.cat juntament amb tota la documentació + comprovant de transferència bancària.

Recordeu que per inscriure’s a qualsevol activitat extraescolar cal ser soci de l’AFA, i no tenir cap rebut pendent.

Important: Tingueu en compte que sense haver fet efectiu prèviament el pagament de la totalitat del trimestre l’alumne/a no constarà a les llistes de l’activitat i no podrem garantir la plaça.

Us recordem que podeu contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o aclariment per mail a secretariaafa@elcimvilanova.cat o presencialment al despatx de l’AFA que obre de dilluns a divendres de 16.30 a 18.30 h.