Extraescolars

Logo ampa cim
Benvingudes famílies!
Ja hem començat un nou curs en el que les abraçades i els somriures tornen a estar entre nosaltres.
Un curs per gaudir dels nostres, de nous espais, de noves experiències, noves etapes i amb els amics i companys.
Ens fa molta il·lusió informar-vos que, de nou i per a tots vosaltres el despatx de l’AMPA estarà obert cada dia de 16’30 a 18’30h i que (ho anunciem amb un gran somriure) reprenem l’activitat de la nostra biblioteca. El despatx ens servirà per tenir un tracte més proper amb tots vosaltres, resoldre dubtes i qualsevol problema o qüestió que vulgueu fer-nos arribar.
Les extraescolars, que ens donen tants bons records i que ens fan disfrutar, tornen a ser aquí per fer molt esport en grup o individual, per donar-nos grans artistes a la nostra secció de plàstica i robòtica, per moure tot el cos ballant molt, per donar-li molt al coco amb els escacs, per fer amics nous i per passar una bona estona fent el que tant ens agrada.
En aquesta secció de la web de l’escola trobareu tota la informació referent a aquestes activitats que oferim aquest curs: horaris, grups, preus, documentació…
Per a qualsevol tipus de dubte, podeu contactar amb nosaltres al despatx de l’AMPA, mitjançant el vostre delegat/ada de classe o enviant mail a secretariaampa@elcimvilanova.cat.
Gaudiu del curs, disfruteu de nou i recordeu que TOTS SOM AMPA, TOTS SOM EL CIM!
basquet el cim
taekwondo el cim

OFERTA EXTRAESCOLARS CURS 2022-23

La data límit per formalitzar les inscripcions del 1r trimestre serà el divendres 30 de setembre.

Què he de fer per inscriure el meu fill a l’activitat extraescolar?

1. Omplir el següent formulari de sol·licitud:

2. A continuació rebreu un e-mail amb un document en format PDF, que haureu de descarregar, signar i reenviar a secretariaampa@elcimvilanova.cat juntament amb tota la documentació + comprovant de transferència bancària.

Recordeu que per inscriure’s a qualsevol activitat extraescolar cal ser soci de l’AMPA, i no tenir cap rebut pendent

Important: Tingueu en compte que sense haver fet efectiu prèviament el pagament de la totalitat del trimestre l’alumne/a no constarà a les llistes de l’activitat i no podrem garantir la plaça

Us recordem que podeu contactar amb nosaltres per a qualsevol dubte o aclaració per mail a secretariaampa@elcimvilanova.cat o presencialment al despatx de l’AMPA que obre de dilluns a divendres de 16.30 a 18.30h.