Vine a conèixer-nos!

Preinscripcions curs 2024-25

Concerta la teva entrevista personal i vine a visitar-nos. Ens coneixerem i t’explicarem el nostre projecte educatiu. Podràs veure les instal·lacions i com és el dia a dia de l’escola.

Loading...

Moltes gràcies a totes les famílies que vàreu poder venir a la jornada de portes obertes d’INFANTIL el passat dia 17 de febrer o a la de SECUNDÀRIA del dia 29 de febrer.

Esperem que tot el que vau poder veure us agradés, i que els vostres fills i filles vagin poder gaudir de l’estona a la nostra escola i entendre el que s’hi poden trobar des del punt de vista del seu dia-a-dia.

Un cop tancat el període de preinscripcions ( 6 al 20 de març ), si encara volguessiu sol.licitar una VISITA PERSONALITZADA amb nosaltres, per aclarir qualsevol tema relacionat amb el funcionament de l’escola, el nostre projecte educatiu, o qualsevol altra inquietud o interès que tingueu, podeu fer-ho. 

Si teniu consultes referents a la gestió de les preinscripcions, següents passes, matrícules, etc , és millor que ens truqueu i us podrem atendre per telèfon des de la secretaria de l’escola, al 938 930 280.

També podeu veure en aquest enllaç la informació actualitzada pel departament d’Educació referent a tot el calendari i dates importants a tenir en compte per les següents passes.

Mentrestant, t’oferim un petit tastet del que som mitjançant aquest vídeo.

Som una escola...

Concertada pel Departament d’Educació, de dues línies des d’I3 fins a 4t d’ESO amb SIEIs (Suports Intensius per a l’Escolarització Inclusiva)

Diversa
i oberta

Acollim i valorem les DIVERSITATS culturals, funcionals, lingüístiques… Utilitzem metodologies que afavoreixen la UNIVERSALITAT de l’APRENENTATGE i acompanyem personalitzadament l’alumnat amb l’objectiu de créixer junts oberts a un món millor..

Arrelada i compromesa

Vetllem per la SOSTENIBILITAT del planeta. Estem COMPROMESOS amb la LLENGUA i la CULTURA CATALANES i amb el teixit associatiu de Vilanova i la Geltrú.

D’inspiració cristiana

Eduquem en els valors de l’HUMANISME CRISTIÀ: l’amor, la pau, la solidariat, l’esperit crític, la justícia, el respecte, l’honestedat. La formació que volem en qualitat humana inclou la vessant espiritual des d’una inspiració cristiana i oberta a altres sensibilitats.