Vine a conèixer-nos!

Preinscripcions curs 2024-25

Concerta la teva entrevista personal i vine a visitar-nos. Ens coneixerem i t’explicarem el nostre projecte educatiu. Podràs veure les instal·lacions i com és el dia a dia de l’escola.

Loading...

Jornada de Portes Obertes

Moltes gràcies a totes les famílies que vàreu poder venir a la jornada de portes obertes d’INFANTIL el passat dia 17 de febrer.

Esperem que tot el que vau poder veure us agradés, i que els vostres infants vagin poder gaudir de l’estona als espais d’aprenentatge amb les mestres d’Infantil de l’escola.

SECUNDÀRIA → la jornada de portes obertes és el dijous 29 de febrer, però ja no ens queden més vacants per oferir.

Tant per Infantil-Primària com per Secundària: Si encara no heu tingut la visita personalitzada amb nosaltres, us encoratgem a que la reserveu aquí mateix. Us permetrà poder conèixer millor el nostre projecte educatiu, veure l’escola en el dia a dia i poder compartir amb nosaltres totes les inquietuds i interessos que vulgueu, per parlar-ne i resoldre dubtes de manera individualitzada.

Mentrestant, t’oferim un petit tastet del que som mitjançant aquest vídeo.

Som una escola...

Concertada pel Departament d’Educació, de dues línies des d’I3 fins a 4t d’ESO amb SIEIs (Suports Intensius per a l’Escolarització Inclusiva)

Diversa
i oberta

Acollim i valorem les DIVERSITATS culturals, funcionals, lingüístiques… Utilitzem metodologies que afavoreixen la UNIVERSALITAT de l’APRENENTATGE i acompanyem personalitzadament l’alumnat amb l’objectiu de créixer junts oberts a un món millor..

Arrelada i compromesa

Vetllem per la SOSTENIBILITAT del planeta. Estem COMPROMESOS amb la LLENGUA i la CULTURA CATALANES i amb el teixit associatiu de Vilanova i la Geltrú.

D’inspiració cristiana

Eduquem en els valors de l’HUMANISME CRISTIÀ: l’amor, la pau, la solidariat, l’esperit crític, la justícia, el respecte, l’honestedat. La formació que volem en qualitat humana inclou la vessant espiritual des d’una inspiració cristiana i oberta a altres sensibilitats.