Vine a conèixer-nos!

Estarem encantats d’ensenyar-vos la nostra escola i contestar-vos totes les preguntes que tingueu. Podeu veure aquest video per fer-vos una idea, però també podeu venir-nos a veure i us atendrem de manera personalitzada, us ensenyarem com funciona l’escola un dia de cada dia, i així de pas ens coneixerem mútuament. 

Som una escola...

Concertada pel Departament d’Educació, de dues línies des d’I3 fins a 4t d’ESO amb SIEIs (Suports Intensius per a l’Escolarització Inclusiva)

Diversa
i oberta

Acollim i valorem les DIVERSITATS culturals, funcionals, lingüístiques… Utilitzem metodologies que afavoreixen la UNIVERSALITAT de l’APRENENTATGE i acompanyem personalitzadament l’alumnat amb l’objectiu de créixer junts oberts a un món millor..

Arrelada i compromesa

Vetllem per la SOSTENIBILITAT del planeta. Estem COMPROMESOS amb la LLENGUA i la CULTURA CATALANES i amb el teixit associatiu de Vilanova i la Geltrú.

D’inspiració cristiana

Eduquem en els valors de l’HUMANISME CRISTIÀ: l’amor, la pau, la solidariat, l’esperit crític, la justícia, el respecte, l’honestedat. La formació que volem en qualitat humana inclou la vessant espiritual des d’una inspiració cristiana i oberta a altres sensibilitats.