CALENDARI D’ACTIVITATS DE L’AFA

Els “Dissabtes a El Cim” és una proposta de l’AFA per obrir el pati i sala menjador de l’escola a totes les famílies sòcies de l’AFA i poder tenir un espai per organitzar diversos esdeveniments i/o tallers durant tot el curs.

A més, esteu convidats a venir a animar els vostres amics als partits de tots els grups de Bàsquet i Futbol que tenen lloc gairebé cada dissabte entre les 9.00 i les 13.00, obert a tothom!

Aquí us detallem les cites més habituals cada curs, estigueu atents a l’Instagram de l’AFA (@afaelcimvilanova) per la confirmació de dates o activitats extres!

Entre setembre i octubre té lloc la Festa de Benvinguda a I3. Es tracta d’obrir una tarda després de classes el pati de l’escola a totes les famílies de I3 perquè els nens gaudeixin d’un berenar, joc lliure més una activitat o taller. També serveix perquè les famílies coneguin on, com i amb qui juguen els seus fills i filles amb els seus nous companys i trencar el gel entre famílies. A més, l’AFA informa en què consisteix la seva associació.

Al novembre es convoca l’Assemblea General, una reunió general ordinària (en dia laborable entre les 18h-19h) en la que es convoquen tots els socis de l’AFA i cada soci té un vot. Aquí s’hi prenen les decisions cabdals del curs per majoria dels assistents a la reunió. És molt important la vostra assistència i sempre oferim servei de guarda pels infants.

Per Nadal, programem un dels primers “Dissabtes a El Cim”. Té lloc el dissabte anterior del fi de classes del primer trimestre. Es tracta d’un taller de manualitat nadalenca que realitzem a la sala del menjador de l’escola. També hi ha exhibicions de balls d’algunes de les extraescolars i mercat nadalenc ofert perquè els alumnes de la ESO recaptin diners pel viatge de fi de curs.

Entre gener i febrer hem d’elaborar els guarniments de Carnaval del carrer Caputxins. Necessitem tota la col·laboració i ajuda possible de totes les famílies i és per això que obrim els dos “Dissabtes a El Cim” de gener i febrer a aquesta causa.

Per Carnaval, celebrem l’Arribada de Sa Majestat el caramel amb una festa de disfresses el dissabte de mascarots a la tarda, de 16.30 a 19.00, al pati de l’escola. Hi ha espectacles, concurs de disfresses i berenar per tothom!

Actualment hi ha un “Dissabtes a El Cim” dedicat al Taekwondo en família entre el mes de març-abril. És una jornada molt divertida en la que els alumnes d’aquesta extraescolar ensenyen a les seves famílies els seus avenços. També està obert a d’altres alumnes que volen fer un tastet d’aquesta activitat.

Al juny tenim doblet, per una banda, el dissabte de les festes de Corpus de la Geltrú confeccionem una catifa gegant al mateix carrer. És una activitat artística que els nens gaudeixen molt.

 

I com a traca final, la festa de fi de curs d’extraescolars. Coincideix que es fa el dissabte de la setmana que finalitzen les activitats extraescolars de l’AFA. És oberta a tots els socis, facin extraescolars o no. En aquesta festa les famílies poden veure les capacitats que els nens han adquirit al llarg de l’any en les classes de les activitats extraescolars. Consta de partits, exhibicions, diverses activitats per a tota la família com inflables, i tallers i servei de bar que els alumnes de la ESO preparen per finançar-se el viatge de fi de curs.