25è aniversari

La Fundació el Cim es va constituir el 8 de març del 1996 fruit de la fusió de les escoles La Immaculada i La Miraculosa, totes dues centenàries a Vilanova i la Geltrú. El primer curs que  va començar a funcionar va ser el 1996-1997, ara fa 25 anys, i per això estem d’aniversari. Estem molt contents d’haver fet tot aquest recorregut, i volem donar-ne gràcies.

Ara podem dir que és una història llarga, i, tot i que estem en temps de pandèmia i restriccions, no volem deixar de celebrar-ho. Per això, hem penjat les pancartes que ho recorden a les façanes dels dos edificis, amb els dibuixos que ens ha fet el Sebastià Serra. 

També hem preparat la cançó d’El Cim per commemorar aquests 25 anys, amb la col·laboració d’alumnes, exalumnes i mestres i professors del centre.

La revista d’aquest curs,  Som, las revista de l’AMPA i de l’escola El Cim, és un monogràfic d’aquest aniversari, amb col·laboracions de  les persones que avui conformen l’escola, però també de persones que n’han format part en aquests 25 anys.

25è cim

VÍDEO DE LA CANÇÓ: 25 ANYS D’EL CIM

MARXANDATGE DEL 25è ANIVERSARI

Com a motiu del 25è aniversari de l’escola hem elaborat unes tasses i unes bosses de tela que podeu adquirir a les secretaries de l’escola.

Els preus dels productes són els següents:

  • Tassa –> 5,00€ /unitat
  • Bossa de tela (2 models) –> 5,00€ /unitat