El passat dijous 18 de juny, com sempre a les 20:00, tot el personal docent i de PAS vam acomiadar la promoció 2019-2020. Aquesta vegada va ser molt diferent. El COVID-19 ens va obligar a fer el comiat virtual: #QuedatACasa.

No pel fet de ser virtual, va deixar de se molt emotiu: famílies, professors i professores, personal no docent… van gaudir d’aquest acte i ens vam emocionar.

Connectats a través d’una videotrucada,  ens van reunir per celebrar el comiat dels alumnes de 4t Tau i Omega de la promoció 2019-2020.

No van faltar els parlaments dels alumnes, famílies, Equip directiu i tutores en nom de tot el professorat que durant l’etapa de l’ESO han acompanyat aquesta promoció.

Aquí podreu llegir el parlament de les tutores i veure el vídeo de comiat que us van preparar els vostres professors i professores i el personal no docent que us ha acompanyat durant aquests quatre cursos de l’ESO:

Estem aquí les dues tutores representant a tots els vostres mestres i professors i professores que des de fa 13 anys, alguns de vosaltres no tants, han passat per les vostres vides.

Sempre que comencem a preparar el comiat dels alumnes de quart tenim la sensació de que pot semblar que celebrem que marxeu d’ El Cim. Però no penseu això perquè el que volem celebrar és el pas per la vostra escola; volem celebrar que us hem conegut, que hem conviscut, que hem compartit; volem celebrar, en definitiva, que ens heu deixat entrar en el vostre cor.

És un dia trist però a la vegada alegre; trist perquè estem separats per les circumstàncies viscudes; perquè ens acomiadem de tots vosaltres, la promoció del 2020. Alegre perquè sabem que us espera allà fora un món carregat d’innumerables experiències que us faran grans i millors.

Durant aquest temps que heu estat a l’escola, hem volgut ser ambiciosos. Hem intentat posar el nostre petit gra de sorra, per aconseguir, per què no?, una persona audaç, segura de sí mateixa, una persona que hagi assolit les competències suficients per afrontar tot allò que li sobrevingui tant a nivell personal com acadèmic. Una persona que millori el món.

Per nosaltres és també un dia molt especial. Si mirem enrere, veiem el viatge que hem fet al vostre costat: colònies, sortides, classes, tallers, celebracions… Hem fet el recorregut amb vosaltres i durant aquest camí, us heu deixat acompanyar en els moments alegres però també en els moments difícils; hem compartit moments molt entranyables i, el més important, us hem vist créixer i madurar. Tot un orgull per a qualsevol professor; per a qualsevol de nosaltres.

Però avui vosaltres sou el protagonistes de la festa i heu d’estar molt contents i orgullosos del que heu fet durant aquest temps a l’escola.

Sortiu allà fora; camineu amb fermesa i seguretat. Us espera una nova etapa que sense cap dubte us farà respecte. Però, estigueu ben convençuts de que aconseguireu tot allò que us proposeu. Arribareu lluny, n’ estem segures.

No ens volem oblidar de les vostres famílies que un dia van escollir l’escola per deixar-vos a les nostres mans. Gràcies, moltes gràcies per la confiança que heu tingut amb nosaltres. Per estar al costat dels vostres fills i filles i al nostre. Sempre que us hem cridat, heu vingut; sempre que us hem demanat col•laboració, hem tingut la vostra resposta. Gràcies per deixar-nos entrar en la vostra família a través dels vostres fills i filles.

No volem acabar les nostres paraules sense dir-vos un secret. Sabeu, perquè l’heu vist en primera persona amb companys d’altres promocions, que tornareu. Tornareu contents, feliços, nerviosos,… i també rondinaires, nostàlgics i portadors de grans notícies. I aquí  estarem nosaltres per sentir emocionades les vostres històries de la nova etapa que escoltarem amb atenció.

I només ens queda desitjar-vos bona sort i  que gaudiu de la vida o com sempre ens dieu vosaltres CARPE DIEM!!!

Vilanova i la Geltrú, 18-06-2020