El passat dimarts dia 26 de Gener, els alumnes de 2n d’ESO vam poder gaudir d’una tarda intergeneracional amb els nostres avis i avies. Portàvem aproximadament una setmana preparant i organitzant aquesta trobada tan especial. Durant aquesta la tarda vam estar amb els nostres i altres avis i no vam fer classe normal. Aquesta activitat consistia en portar al teu avi a l’escola i poder gaudir unes bones hores amb ell.

Primer de tot, entre tots els alumnes vam fer una visita guiada per l’escola als avis, passant per la capella, la aula de tecnologia, el pati, les classes de segon, la biblioteca, etc. En cada parada del recorregut hi havia tres o quatre alumnes que els hi explicaven on es trobaven i perquè s’utilitzava aquell lloc. També els hi fèiem interactuar, per exemple, utilitzar els ordinadors de la sala d’informàtica, pintar a les PDI (pissarres digitals interactives), etc.

Quan la visita guiada es va donar per finalitzada, cada avi/a, va anar al taller que havia escollit anteriorment. Els tallers els vam organitzar nosaltres. Hi havia quatre activitats diferents: manualitats (on els avis cosien, feien punt o papiroflèxia), timba (on els avis podien gaudir amb els seus néts, dels tradicionals jocs de cartes), balls (on podien escoltar i ballar música de la seva època i de la nostra) i per últim lloc jocs al patis (on podien jugar a diferents activitats com ping-pong, jugar a bàsquet, a tennis, etc.).

Al final d’aquella tarda, vam poder gaudir d’un berenar on vam poder tastar les especialitats caseres de cada avi.

Per a veure més imatges clica AQUÍ

TARDA INTERGENERACIONAL 2N ESO