Com a escola tenim un gran compromís amb el medi ambient, i els alumnes del migdia Agenda 21 posen tot el seu esforç per fer-lo possible. Durant la setmana del medi ambient 18-19, els alumnes van participar en diverses activitats d’estudi, compromís i divulgació, prenent com a base el projecte d’escola: El malbaratament alimentari. 
Com a activitats principals de la setmana, els alumnes dels migdies Agenda 21 i Oh, Happy Cim! van treballar conjuntament en cantar i instrumentar la cançó “Cantem, conversem, reciclem” per interpretar-la davant dels alumnes d’educació infantil. Els va acompanyar el personatge Marcel Bioterra, qui va explicar als més petits la importància de no llançar els aliments en bon estat. 
L’altra activitat emblemàtica de la setmana va ser la firma de compromís de l’escola en el projecte municipal d’Agenda 21, per continuar formant part de l’equip d’escoles compromeses de Vilanova i la Geltrú. En aquest acte hi van acudir els alumnes del migdia Agenda 21 juntament amb els ecodelegats representants de cada classe (tant primària com secundària). La nostra escola va participar activament en l’acte ja que dos alumnes de secundària van llegir el manifest escolar oficial i dos alumnes de primària van llegir el manifest de l’escola i van signar el compromís.
A més, els alumnes d’Agenda 21 van aprofitar la setmana per compartir amb els seus companys l’experiència de l’equip en les jornades de la CONFIN a nivell nacional, després d’haver sigut seleccionats com a representants de Catalunya durant l’anterior curs.[ngg src=”galleries” ids=”119″ transition_style=”slide” interval=”4000″ display=”basic_slideshow”]