Del 2 al 5 de juliol hem fet la SETMANA DE SERVEI que organitzen les MIC (Missioneres de la Immaculada Concepció) amb joves de les escoles que estan vinculades a elles. Les MIC són una de les dues entitats que conformen la Fundació El Cim, i per això nosaltres hi participem des de la primera edició el juliol 2016.
Aquest curs érem 23 joves de 3 escoles: El Cim de Vilanova, la Immaculada del c. València de Barcelona i Mare Alfonsa Cavin de Ciutat Meridiana, també a Barcelona. Els han acompanyat 6 adults per dur a terme les tasques.
El dilluns ens hem trobat a l’escola El Cim de Vilanova, hem fet jocs de coneixença i cohesió del grup, i després, com que érem molts, ens hem separat en dos grups. Un grup ha anat a la residència de la Plataforma a fer activitats amb els avis, i l’altre grup ha anat a conèixer i col•laborar en el projecte d’hort solidari de Càrites.
El dimarts i el dimecres un grup ha anat al menjador solidari que les Calcutes tenen al barri del Rabal de Barcelona, a servir dinars a transeünts i gent que dorm al carrer, i l’altre grup ha col•laborat amb l’ONG dels Espigoladors, que a Mercabarna treballen amb la Fundació Banc d’Aliments reaprofitant fruites i verdures que són aptes pel consum, però no poden entrar a la cadena comercial. L’endemà hem intercanviat els grups.
El dijous hem tornat a Vilanova, i un grup ha anat a la Plataforma, i l’altre ha col•laborat a l’Economat de Vilanova. Després ens hem tornat a trobar a l’escola el Cim per fer una valoració de la setmana (què hem viscut, què hem après, com ens hem sentit…) i finalment dinar plegats.

Jocs de coneixença_MOD Hort solidari_MOD Espigoladors_MOD Calcutes_MOD La Plataforma_MOD