(function($) { $('#fileuploadfield').change(function() { $('#uploadtextfield').val($(this).val()); }); })(jQuery);

Durant l’estiu 2018 s’ha realitzat una obra important a l’edifici de la plaça dels Cotxes, la restauració de l’entrada. Com que és un edifici catalogat, no es pot fer una repintada i prou, sinó que s’ha hagut d’elaborar un projecte de restauració mantenint tots els elements originals. Com que és un lloc de pas a vegades no notem que es va degradant, però les humitats pròpies d’un edifici antic, i el pas de 250 alumnes cada dia, de mica en mica el va fent malbé. Ha estat una obra delicada que ha comptat amb treball de paletes, pintors, i una nova il·luminació. No s’hi havia fet mai res des que va passar a ser l’escola El Cim.

Us en passem algunes fotos, de l’abans i el després, però us convidem a què passeu a veure-la, podreu valorar millor la restauració.Foto escala Foto escala alumnes Entrada Cotxes 2018-06 (14) Entrada Cotxes 2018-06 (13)

(function($) { $('#fileuploadfield').change(function() { $('#uploadtextfield').val($(this).val()); }); })(jQuery);