El darrer 27 d’ abril, la Jihane Lahfaoui, el Pau Ortín i l’Alberto Araque de 1r i 2n d’ESO, van participar a la V Conferència Catalana del projecte Internacional Tinguem cura del planeta (CONFINT) celebrada al centre jove ”La Fontana” de Barcelona. En aquest acte els representants de l’Escola El Cim van participar juntament amb uns 125 alumnes de 32 Escoles Verdes de Catalunya en uns tallers sobre el medi ambient: Malbaratament alimentari, Taller per afavorir la biodiversitat, Qualitat ambiental als centres escolars, entre altres.

 

Per grups es van realitzar unes conferències en que cada escola presentava un projecte que havia fet i desenvolupat al llarg del curs. Els alumnes d’El Cim van presentar un pòster sobre l’acció de reforestació que es va fer el 28 de febrer: la plantada d’arbustos al camí del Mas de l’Artís.

 

Durant totes les activitats que van fer, els alumnes van tenir la oportunitat de conèixer altres nois i noies i compartir les experiències sobre els projectes respectius. També van dissenyar accions conjuntes entre escoles que comparteixen temes similars. Finalment van votar dos alumnes d’un altre centre per escollir els delegats que els representaran a la II Conferència estatal el proper novembre a La Rioja.

 

Una jornada molt profitosa d’intercanvi i relació entre els centres que participen en aquest projecte. Va ser una bona experiència per tots i totes!

 

confint confint confint confint