Coincidint que aquest 2018 es compleixen 150 anys del naixement de Pompeu Fabra, l’ enginyer industrial apassionat de la filologia i creador de la Gramàtica catalana, i també es commemora el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo, un dels escriptors més prolífics i fecunds de la història de la literatura catalana, els alumnes de l’ESO, per la redacció dels Jocs florals 2018,  hem fet una adaptació al còmic d’una de les obres de Pedrolo més importants de la seva bibliografia: Mecanoscrit del segon origen.

Tanmateix, enguany els premis dels Jocs Florals han tingut lloc al pati de l’escola aprofitant el dia de la Mare de Déu de Montserrat, una dels patrons de l’escola.

Durant l’acte de lliuraments de premis,  que ha estat amenitzat pels alumnes de OH! Happy Cim i conduit pels alumnes del taller de Migdies, Tres pessics de llengua i un bocí de literatura, no només s’han atorgat els premis corresponents als Jocs florals d’aquest curs sinó que també, dels diferents concursos en els quals, durant aquesta setmana, els alumnes han pogut participar (Enigmes matemàtics, Enigmes de llengua, Concurs de geografia…).

Moltes felicitats als guanyadors, als finalistes, als semifinalistes i a tots els alumnes participants en aquesta nova edició dels Jocs florals de l’Escola!
FOTO 6_JJFF FOTO 4_JJFF FOTO 2_JJFF FOTO 3_JJFF