foto-destacada-confint-pauL’escola ha participat a la III Conferència Estatal “Tinguem cura del planeta” (CONFINT) celebrada a Logronyo (La Rioja) el passat novembre, representada pel Pau Ortin Garcia de 2n d’ESO. Ell va ser un dels 14 alumnes que van ser escollits per votació durant la V Conferència Catalana, celebrada a Barcelona el mes d’abril, per representar Catalunya a Logronyo.

La Conferència Estatal  ha aplegat 120 joves i uns 80 docents i tècnics de medi ambient, representant les comunitats i províncies d’Albacete, Canàries, Catalunya, Madrid, Navarra, País Basc, Múrcia, Palència i La Rioja. El propòsit va ser compartir experiències i reflexionar sobre els problemes ambientals més concrets dels nostres entorns per establir les “claus per a una vida sostenible”.

A la trobada, el Pau Ortin va explicar les accions mediambientals que duem a terme des de fa temps a la nostra escola com ara la replantació del Mas de l’Artís, la recollida d’oli usat en els Clakis i les activitats del Marcel Bioterra. A més a més, els joves van participar en diferents tallers i van redactar un manifest per denunciar la necessitat de treballar pel medi ambient. Com a acte de cloenda es va celebrar un acte Educomunicatiu a la plaça de l’Espolón, al centre de Logronyo, on els participants de la conferència van representar una performance que va resultar molt impactant per tot el públic assistent.

Continuant amb les activitats de la CONFINT, a finals de desembre, els nois i noies de la delegació catalana han estat rebuts pel senyor Ferran Miralles, Director General de Polítiques ambientals i Sostenibilitat de la Generalitat. Aquesta acció es porta a terme per poder explicar les conclusions de primera ma als representants polítics i traspassar, com a delegats de la CONFINT, les demandes d’implicació en els temes ambientals.img-20161220-wa0012-si foto-4
foto-1