La propera setmana teníem previst celebrar a l’escola La Setmana Cultural, en la que els alumnes de l’escola realitzen cada any algun tipus d’obra literària i celebrem els Jocs Florals. Aquest any, tot i trobar-nos en una situació excepcional, volem seguir celebrant-ho i fins i tot ampliar les categories en les que participar.

Tots els alumnes de l’escola podran participar-hi i també convidem a tota la comunitat educativa, pares, mares, avis i àvies i a tot l’equip docent i treballador del centre a participar en la categoria d’adults, en la que en format lliure (podeu escollir si voleu fer poesia, prosa, conte, cal·ligrama,…) expliqueu què ens estan aportant aquests dies de confinament.  

Us animem a tots i totes les famílies a participar. A continuació us posem les bases del concurs.

BASES CONCURS
L’Escola El Cim convoca el primer Concurs dels Jocs Florals en confinament.

  1. Els textos hauran de ser originals, individuals i escrits en català.
  2. La temàtica dependrà de la categoria.
  3. L’extensió dels escrits dependrà de la categoria.
  4. Presentació. De P3 a 2n haurà de ser a mà. De 3r a 6è de Primària pot ser a mà o en format digital. A ESO ha de ser en format digital.
  5. Guanyadors. A Infantil i Primària n’hi haurà un per cada classe. A ESO un premi per poema i un per conte a cada curs. I les SIEIs i els adults comptaran amb un guanyador per categoria.
  6. Els alumnes i la comunitat educativa de l’escola El Cim participaran en aquesta edició segons les següents categories:

7. Lliurament. Els alumnes han d’enviar les seves creacions als respectius tutors. Aquests les faran arribar al jurat. En el cas d’ESO també les han d’enviar a les professores de català
Els adults han d’enviar les seves creacions a l’adreça electrònica de l’escola: info@elcimvilanova.cat

8. Els jurats estan formats per docents especialistes en llengua i pares/mares. Un jurat triarà els guanyadors d’Infantil i Primària. L’altre triarà els guanyadors d’ESO i adults.

9. Els treballs no han d’anar signats i han de ser inèdits. Els treballs s’enviaran per mail, i en el cas d’ESO van acompanyats de vídeos, per tant, no hi haurà anonimat.

10. La data límit de lliurament serà dijous 23 d’abril a les 9h, Sant Jordi.

11. El veredicte es farà públic el 27 d’abril a la tarda, Mare de Déu de Montserrat.

12. Els noms del finalistes i els guanyadors seran publicats a la web de l’escola: www.elcimvilanova.cat

13. Els treballs guanyadors seran publicats a la web de l’escola www.elcimvilanova.cat

La participació en el concurs implica l’acceptació total d’aquestes bases.
Abril 2020