Durant tres dies, 21, 22 i 23 de març, els alumnes de 3r hem estat gaudint del paisatge, la neu, la natura, el “vent”, sobretot, de la convivència entre nosaltres en un lloc molt diferent a l’habitual, l’escola.

Molt d’hora vam sortir, des de Vilanova,  cap a la Vall de Núria on ens esperàvem els Skis, els toobies i els trineus.  Només en arribar, el clima ens va fer de les seves: molt de vent bufava i el fred es tornava intens, molt més del què en realitat feia. Però amb les ganes, tot és suportable.

Allí vam iniciar les activitats de les colònies, relliscant per la neu amb toobies i trineus, per continuar l’endemà rebent classes d’esquí i d’snow. Uns ens iniciàvem en tal esport i d’altres, que ja sabíem, perfeccionàvem els descensos d’esquí i els salts d’snow.

Els tres dies, a més a més, els vam compartir amb els companys de 2n: un gran descobriment! Junts amb ells, vam compartir les estones a l’alberg, jocs de taula, partits de futbolí i el divertit joc de la pastanaga, modificat per a l’ocasió.

La primera nit vam participar d’un Got talent! molt divertit i peculiar i, la segona, vam moure l’esquelet  a una discoteca molt particular muntada pels responsables de l’alberg.

Vam acabar les nostres colònies a prop de Vic, a una Hípica, on vam muntar a cavall i en carro. Allà vam poder estar en contacte amb aquests animals als quals els vam  fer unes cures bàsiques de neteja. Una gran experiència.

snow toobies trineuesquiscavall grup