El passat divendres vam celebrar el carnaval a l’escola. Aquest any amb motiu de l’Any Europeu del patrimoni Cultural de la UNESCO, tots els alumnes de l’escola es van disfressar recordant alguns d’aquests patrimonis.

Vam engalanar les façanes dels dos edificis. A la ESO vam recrear un dels quadres de Monet, utilitzant diferents materials com texans, papers de regal i oueres de cartró (tot material reciclat aportat pels alumnes de l’escola).

39516208594_94b032cd50_z

Els alumnes dels diferents cursos d’infantil i primària van fer una rua des de l’edifici de la rambla fins a la plaça dels cotxes per anar a rebre al nostre rei carnestoltes, que conjuntament amb el seu seguici i un grup de guies turístics (formats per alumnes de 1r i 2n d’ESO) els van rebre amb una gran catifa vermella i fent una coreografia molt especial.

Un cop tots van haver arribat de nou a la rambla, el rei carnestoltes va llegir el seu sermó (aquest any preparat pels alumnes de 3r d’ESO) i cada un dels cursos de l’escola va fer un ball per tal de mostrar les disfresses que s’havien fet.

Aquí teniu un reportatge fotogràfic de la celebració:

carnaval El Cim 2018 

 

I aquí teniu el sermó del rei carnestoltes de l’Escola El Cim d’aquest any: