Coincidint amb el 20è aniversari de l’escola, es va canviar el model de roba esportiva. Totes les nenes i els nens de l’escola poden portar ara el xandall nou, blau i verd, o bé l’antic, taronja i verd, i també poden portar els pantalons i la samarreta nous o els anteriors.

Tot i així a l’escola van quedar forces xandalls, samarretes i pantalons del model taronja, nous per estrenar, de diferents talles, i que ara ja no els fèiem servir. Els hi hem buscat una altra vida. Ens ha costat una mica però finalment hem trobar una ONG de Sant Pere de Ribes, la fundació Kalilu Jammeh, que es dedica a l’educació per orfes i a l’agricultura a Gambia (Àfrica occidental). Allà ofereixen recursos per l’agricultura, i maneres d’ampliar la producció de regadiu. També tenen un centre educatiu que ha estat molt content de rebre tota aquesta roba esportiva, nova de trinca, per poder vestir els seus equips. Si voleu tenir més informació sobre l’ONG la podeu trobar a fundaciokalilujammeh@gmail.com

L’Hermínia Nubiola, que és la secretària d’aquesta ONG els va venir a buscar a principi de curs, i ara les primeres samarretes i pantalons ja han arribat a Gàmbia. Volem compartir amb tota la comunitat la il·lusió que ens fa veure que aquests xandalls tenen una nova vida.