Com a novetat del proper curs els alumnes de l’escola disposaran del seu propi ordinador com a eina de treball a les aules a partir de 5è de Primària (fins el moment ho feien a partir de 1r d’ESO). 

L’educació en l’ús dels aparells electrònics és quelcom nou per a les famílies ja que no en tenim referents. És important que en l’era digital en la que estem, els nostres alumnes tinguin un bon domini de la tecnologia i de les possibilitats que ofereixen els dispositius, ara bé, és de vital importància posar aquest element a l’abast dels nens i joves amb l’acompanyament adequat de l’adult.  

Des de l’escola volem acompanyar a les famílies en la introducció d’aquests aparells i per aquest motiu hem organitzat el webinar: “Criança en el món digital”, en el que la Núria Montagut psicòloga de l’escola ens orienta sobre l’ús i els límits de les pantalles. Tanmateix, el Pau Albà, administrador de l’escola, ens dona una sèrie de consells de caire més tècnic: la gestió dels comptes de menors i el control parental en els dispositius mòbils.

Us compartim a continuació el vídeo de del webinar i les dues presentacions que van utilitzar els ponents. Esperem que siguin de la vostra utilitat.

Clica a sobre de la imatge per accedir a la presentació
Clica a sobre de la imatge per accedir a la presentació