El passat 10 d’abril del 2018, de 10h a 12h, els nens i nenes de 6è vam anar al Parc de la Torre d’Enveja a jugar uns partits de futbol contra el Llebetx.

Aquets partits, que estaven organitzats per la Fundació Cruyff, tenien com a objectiu fomentar la pràctica de valors com l’esportivitat, el joc net, el respecte pel contrincant… en un esport on a vegades s’obliden. Del Cim érem dos equips masculins i un de femení. Del Llebetx en va venir un de masculí i un de femení. Tot i això, en aquest torneig també hi van participar altres escoles de la nostra ciutat: Escola Cossetània i Escola Pia.

Allà ens van donar unes pancartes, per escriure el nostre lema, que animés el nostre equip. L’equip femení va perdre els partits i el masculí va guanyar però el més important va ser passar-s’ho bé i participar de la jornada.

El resultat dels partits va ser força equilibrat, la puntuació referent als valors i actitud dels judadors i dels aficionats va ser excel·lent en tots els equips, el que va donar la victòria a l’equip guanyador va ser l’elaboració de la pancarta. Des de l’escola, felicitem a l’equip guanyador de l’Escola Pia.

Martina, Idàlia i Marina, 6è Alzina

dig

dig

dav

dav

dav

dav

dav

dav