Aquí podreu llegir un article que han escrit els alumnes de 5è Calabruixa a l’hora del Taller d’Escriptura:

 

EL CIM CELEBRA EL NADAL

ELS NENS I NENES DE L’ESCOLA EL CIM VAN CANTAR CANÇONS PEL CENTRE DE VILANOVA I LA GELTRÚ

Redacció: 5è Calabruixa

23 de gener del 2019

 

El divendres 21 de desembre, els nens i nenes de l’escola El Cim van realitzar una cantada de nadales per celebrar el Nadal. Es van repartir per diferents punts del centre de Vilanova i la Geltrú. Ho van fer a les 12 h, 12.15 h i 12.30 h. Els petits de l’escola (P3, P4, P5) van cantar al pati acompanyats d’un CD; 1r Farigola, 2n Atzavara i 3r Dent de Lleó, ho van fer a la Rambla, a l’alçada del CAP; 1r Romaní, 2n Lligabosc i 3r Olivera, a la Rambla, a la cantonada de l’avinguda Francesc Macià; 4t Ginesta, 5è Calabruixa i 6è Garrofer, a la plaça dels Cotxes; 4t Margallo, 5è Bruc d’Hivern i 6è Alzina, al davant del Cim de la Rambla; i per últim, l’ESO, es va dividir entre la plaça de les Neus i la plaça de la Vila.

Les cantades van ser organitzades pel Xavier, la Blanca, l’Anna Llibertat i l’Oriol (tot l’equip directiu). Per fer-ho es van haver de reunir vàries vegades. Van decidir fer una cantada de nadales pel centre de Vilanova i la Geltrú, per celebrar que s’acabava el trimestre i venien vacances de Nadal. Les mestres de música es van  haver d’aprendre les cançons i assajar amb els nens i nenes. A part, les mestres d’anglès van ajudar amb les cançons angleses.

La celebració va  anar molt bé. El temps va respondre positivament i els pares, mares i familiars dels nens i nenes, i també aquests s’ho van passar molt bé.

 

noticia 1 noticia 2