És la nostra petita escola de música que oferim en horari extraescolar per a nens i nenes a partir de P4, i per a joves i adults. També està oberta a nens i nenes d’altres escoles.

La persona responsable d’aquest espai musical és la Marta Tous, mestra de música de l’Escola, i els professors de les classes són músics especialistes en els diferents instruments que es sol·licitin. Les classes s’imparteixen a la tarda i al migdia, l’estona abans o després del servei de menjador.

L’oferta de Sons pel curs 2022-23 és la següent:

-Classes individuals d’instrument per a alumnes de totes les edats:

classe individual de 30, 45 o 60minuts tant a l’edifici de la Rambla com al de la plaça dels Cotxes, en horari de migdia o tarda.

Els instruments que ofereix l’escola en aquest moment són: Baix elèctric, Guitarra clàssica o elèctrica, ukelele, bateria,  flauta de bec, flauta travessera, clarinet , cant, piano i violí. Si desitgeu fer un instrument no inclòs a la llista, només cal que ho demaneu.

I si encara no us heu decidit, hi ha l’opció d’aprofitar el mes de setembre per provar un o més instruments.

-Classes de grup:

Grup de Sensibilització 4 anys: dilluns de  17:00 a 17:45h a l’edifici de la Rambla.

Grup de Sensibilització 5 anys: dimarts de 17:00 a 17:45h a l’edifici de la Rambla.

Cant coral infantil: Classe de grup on aprendrem a cantar de forma divertida, en català, castellà, anglès… amb coreografies incloses.

Hi haurà un grup en horari de migdia i un en horari de tarda a l’edifici de la Rambla.

Combo o grup de música moderna per a  alumnes amb cert nivel d’instrument: 60 minuts de classe grupal a l’edifici de la plaça dels Cotxes en horari a convenir.

 Grup d’ukeleles: Classe de grup on aprendrem a acompanyar-nos amb l’ukelele. Hi haurà un grup en horari de migdia i un en horari de tarda a l’edifici de la Rambla.

Gospel:  Classe grupal d’adults a l’edifici de la plaça dels Cotxes en horari a convenir.

Grup de guitarres:  Classe grupal d’adults a l’edifici de la plaça dels Cotxes en horari a convenir.

 sons taller de musica

a) INSCRIPCIÓ mitjançant Clickedu

Recordeu que heu d’indicar dia i franja horària per a realitzar l’activitat.

 b) PAGAMENT DE LA MATRÍCULA  per la web de l’escola:

a) INSCRIPCIÓ:

Enviar per correu electrònic a info@elcimvilanova.cat o portar a la secretaria de l’escola:

  • La FITXA D’INSCRIPCIÓ CURS 2022-23
  • La TARGETA ALFA (autorització drets d’imatge i tractament de dades)
  • RESGUARD DEL PAGAMENT DE LA MATRÍCULA. 

Recordeu que heu d’indicar dia i franja horària per a realitzar l’activitat.

 

b) PAGAMENT DE LA MATRÍCULA  per la web de l’escola:

Per a més informació ens podeu escriure un e-mail a sons@elcimvilanova.cat o directament a marta.tous@elcimvilanova.cat,  coordinadora de Sons.

A mitjans del mes de setembre, els professors i professores es posaran en contacte amb les famílies a fi de concretar l’horari i resoldre qualsevol dubte.

Celebració 15è aniversari de l’espai musical SONS

Celebració 15è aniversari de l’espai musical SONS

A l’escola tornem a estar de celebració. Aquesta vegada celebrem que ja fa 15 anys del naixement de l’espai musical SONS.  Per aquest motiu, el proper divendres dia 29 d’abril a les 18:30h, esteu convidats a un  concert al pati de la Rambla. Serà un acte...

Concert final de curs SONS

Concert final de curs SONS

Com tots sabeu, aquest cap de setmana havia de tenir lloc el Concert de final de curs de Sons. La situació actual no ens ha permès fer-lo tal i com l’havíem previst però, malgrat la distància i els inconvenients, finalment podreu gaudir des de casa d’aquest concert...

Final de curs Sons

Final de curs Sons

Un any més hem celebrat el final de curs del Taller de Música Sons amb unes quantes audicions. Enguany n’hem fet 7, d’uns 45 minuts, combinant diferents edats i instruments: violí, piano, guitarra elèctrica i guitarra clàssica, baix elèctric, flauta, bateria, piano,...

Festival de Nadal de Sons

Festival de Nadal de Sons

Les primeres audicions de Sons del curs, sempre les fem coincidir per les festes de Nadal, que són uns dies molt musicals i amb molta sensibilitat artística. Dissabte 15 de desembre a la tarda i diumenge 16 matí i tarda hem fet els 7 torns d’audicions.  Unes 120...

Festival de Nadal de Sons 2017

Festival de Nadal de Sons 2017

Diumenge 17 de desembre, a la sala d’actes de l’edifici del Cim de la plaça dels Cotxes, hem celebrat el Festival de Nadal de Sons. Els nois i noies que, de parvulari fins a la ESO,  participen de la formació musical de Sons, ens han ensenyat el que han après...