A l’escola tornem a estar de celebració. Aquesta vegada celebrem que ja fa 15 anys del naixement de l’espai musical SONS. 

Per aquest motiu, el proper divendres dia 29 d’abril a les 18:30h, esteu convidats a un  concert al pati de la Rambla. Serà un acte fonamentalment musical on hi participaran tots els grups musicals formats pels alumnes de Sons i on, per primera vegada, actuaran tots els professors i professores de Sons amb diferents agrupacions i estils. Aquest acte, que tindrà una durada aproximada d’una hora, també donarà el punt i final a la setmana cultural.

El Cim sempre ha mostrat una gran sensibilitat per la música i ha tingut la convicció dels beneficis que el seu estudi aporta als infants. Per aquest motiu, en el nostre projecte educatiu s’hi contempla, a més de treballar els continguts musicals marcats pel Departament d’Educació, continguts de llenguatge musical. Considerem que la música és important perquè té molts beneficis en el desenvolupament dels infants i joves, tal i com podem llegir en aquest article

Per aquesta raó, fa 15 anys vam engegar la iniciativa de l'”Espai musical Sons”, que pretén complementar la formació musical que donem a l’escola, oferint la possibilitat d’aprendre a tocar un o més instruments musicals i de participar en diferents agrupacions tant vocals com instrumentals.  Es fa en horari extraescolar, tant a l’edifici de la Rambla com al de la plaça dels Cotxes i està obert a infants, joves i adults de dins i fora de l’escola.

A dia d’avui, i malgrat la pandèmia, comptem amb més de 120 alumnes. Al llarg d’aquests anys els alumnes han pogut triar entre els següents instruments: piano, ukelele, guitarra clàssica o elèctrica, baix elèctric, bateria, flauta de bec o flauta travessera, cant, violí, viola, clarinet, trompeta, trombó… i participar en grups com: Sensibilització 4 i 5 anys, llenguatge musical, cant coral, Gospel, combo i grup de guitarres.

En agradaria que tots aquells que gaudiu de la música tant com ho fem nosaltres ens acompanyéssiu en aquest dia tan especial. Us hi esperem! 

Visca la música!