Contents d’haver pogut tornar a celebrar amb normalitat el Sant Jordi a la ciutat, avui iniciem la Setmana Cultural d’enguany de l’escola. Des d’avui fins divendres gaudirem d’un seguit d’activitats que ens faran apropar a la cultura des de diferents vessants. 

Cada nivell ha preparat un seguit d’activitats que es duran a termen per grups: lectures compartides, tallers de Sant Jordi, sortides culturals…

A més, a nivell d’escola ja són tradicionals els actes que us recordem a continuació: 

Dimecres 27 d’abril, dia de la mare de Déu de Montserrat celebrem la patrona de l’escola. Per fer-ho, tots els nens i nenes d’Infantil i Primària portaran una flor per fer el ram de cada classe i  poder fer l’OFRENA FLORAL a la tarda.  La flor, la podeu comprar, però millor encara si la porteu del vostre hort, jardí…

Com cada any també celebrem els Jocs Florals. Un jurat per Infantil i Primària i un altre per Secundària format per docents, famílies i alumnes tindran la difícil tasca d’haver d’escollir d’entre una pila d’escrits i treballs literaris de gran nivell.  Finalment, es farà una gala d’entrega de premis. Per Secundària serà dimecres 27 al matí al pati de la plaça dels Cotxes, mentre que per Infantil i Primària serà divendres 29 al matí al pati de l’edifici de la Rambla (aquests actes no estan oberts a les famílies).

Divendres 29, a les 15.15h, a la zona dels pins del pati de l’edifici de la Rambla celebrarem l’Eucaristia en honor a la nostra patrona. Hi assistiran tots els alumnes de 4t a 6è de Primària i tots aquells que vulguin de l’ESO. Les famílies també hi esteu convidades. 

Conclourem la setmana el mateix divendres a la tarda, amb la celebració del 15è aniversari de Sons, a les 18.30h totes aquelles famílies que ho vulguin podran assistir a l’acte musical que ens regalaran professors i alumnes de Sons.