Aquest 7 de novembre els delegats verds de 3r a 6è han assistit a l’acte de Renovació del Compromís Mediambiental a la plaça 1 d’octubre i han llegit el següent manifest:

RENOVACIÓ DEL COMPROMÍS D’AGENDA 21

Bon dia, som els representants de l’escola el Cim i venim a renovar el nostre compromís amb l’educació ambiental.

Ja fa anys que l’escola es compromet  amb el medi ambient. Participem en molts projectes lligats directament amb la cura del nostre entorn, com la recollida d’oli usat i piles. També procurem encomanar aquesta visió ecologista a les famílies i a la societat, fent campanyes de conscienciació i tractant els temes mediambientals que actualment tant ens preocupen. 

Ens vam afegir a la vaga per la terra d’aquest inici de curs, per fer-nos visibles a la resta de societat, i ens va agradar molt que les famílies ens donessin suport i veure que moltes de les escoles del nostre entorn també hi participaven.

Durant els últims quatre anys, la nostra escola ha estat treballant al voltant del tema del malbaratament alimentari. Aquest any, hem iniciat un nou projecte sota el lema: ETS EL QUE CONSUMEIXES: CANVIA ELS TEUS HÀBITS.

Ens hem adonat que cadascú, dins les seves possibilitats, pot fer petites accions que ens ajuden a tots a canviar la situació d’alerta actual. Esperem que tots i totes seguim lluitant per aconseguir un futur millor.

Moltes gràcies.

[ngg src=”galleries” ids=”173″ display=”basic_slideshow” thumbnail_link_text=”Manifest A21 2019″]