Ara que hem començat el servei de biblioteca de l’aula i que cada cop augmenta el nostre interès per la lectura, ens agrada portar els nostres llibres preferits  a la classe per poder ensenyar-los als companys. Alguns d’aquests llibres han estat sobre dinosaures i per això, ens hem interessat per aquests animals tan extraordinaris.

Al llarg del projecte hem vist que els dinosaures van existir en tres períodes: Triàsic, Juràssic i Cretaci. Cadascuna d’aquestes èpoques té unes característiques específiques en què van viure uns dinosaures concrets. Posteriorment van arribar  les glaciacions amb l’aparició de l’home prehistòric. Amb aquest projecte hem descobert que sovint hi ha errades a l’hora de mostrar  dinosaures, ja sigui en pel·lícules, contes, revistes, cromos… De vegades trobem imatges de dinosaures atacant éssers humans, quan això no es va donar mai perquè l’home va aparèixer posteriorment. També es poden veure imatges de dinosaures de diferents èpoques lluitant entre ells, quan això tampoc va ser possible. Per exemple: un Tiranosaure Rex, que és del període Cretaci, mai va poder lluitar amb un Estegosaure, perquè pertany al Juràssic.

També hem descobert que, amb la caiguda del gran meteorit al final del període Cretaci, no es van extinguir tots els animals. Molts d’ells van poder sobreviure i els trobem a l’actualitat.

Finalment, com a tasca del Classroom, hem jugat a un joc Genially de preguntes i respostes per mostrar allò que hem après al llarg del projecte i descobrir uns quants animals que van sobreviure als dinosaures.

Us animeu a jugar al JOC DELS DINOSAURES?