Plantada arbres 20è aniversari Escola El Cim

Aquest diumenge hem dut a terme una de les activitats previstes per celebrar el 20è aniversari de l’escola, LA PLANTADA! Membres de tota la comunitat educativa vam matinar per trobar-nos a les 9 a la Masia en Cabanyes. Després d’organitzar-nos i carregar eines i aigua a la furgoneta de suport, vam enfilar cap al camí del Mas de l’Artís. La passejada fins al lloc de plantada es va fer molt agradable. La intensa activitat meteorològica que havia sacsejat el nostre país durant tot el cap de setmana ens va donar una treva i cadascú, al seu ritme, va anar arribant a la fita, la Mulassa que hi ha tocant el camí, un cop passada l’autopista. Era hora d’agafar l’aixada per començar a cavar i culminar la nostra tasca. Nens, nenes, pares, mares, avis i àvies i mestres vam plantar 44 exemplars diversos: garric, llentiscle, arboç, marfull i margallons seguint les indicacions de tècnics de l’Ajuntament de Vilanova i de membres del cos de guardes forestals.

Hem aprés que per tal d’afavorir la reforestació natural hem de crear un sotabosc adient. Els nostres arbustos crearan l’ombra i humitat necessària per tal que una llavor de pi, garrofer o altres espècies autòctones arrelin i en creixi un arbre nou.

 

Una de les coses que ens van per il·lusió quan vam proposar aquesta activitat era poder créixer juntament amb els nostres arbustos. Famílies i escola haurem de continuar aprenent per tal de fer-nos grans i visitant la nostra muntanya per regar els nostres arbustos i veure’ns créixer.

Per veure més imatges clica AQUÍ

Si voleu veure la noticia penjada a la web de l’ajuntament clica AQUÍ

Plantada2