Durant el juliol 2018, es va dur a terme a Pozuelo de Alarcón (Madrid), el Capítol General de les Missioneres de la Immaculada Concepció (MIC), la congregació religiosa que al 1996, juntament amb la Fundació Casa d’Empara van fundar l’escola El Cim, i que conformen el patronat de l’escola al 50% de membres d’una i altra institució.

En aquest Capítol General les MIC, van encarar una colla de reformes per als nous temps que viu l’Església, i també van escollir una nova Superiora General que, juntament amb un equip de cinc persones més, regeixi el proper sexenni. Aquesta nova superiora és la Isabel Vázquez que va ser mestra de l’escola El Cim des del 1996 al 2012. A El Cim va impulsar la fusió que es va fer de La Miraculosa i la Immaculada, i va iniciar l’Equip d’Orientació. També va impartir classes de matemàtiques i religió, i va portar una tutoria a l’ESO. De Vilanova va anar a El Prat de Llobregat on va tirar endavant el projecte Saó Prat, juntament amb altres congregacions religioses.

Des de l’escola El Cim li volem donar l’enhorabona i desitjar-li el millor per aquest nou repte personal i congregacional que se li presenta, a ella i a tot el seu equip. Són: Yngrid Calles (Veneçuela), Esmilce Santacruz (Paraguai), Lucía Medina (Paraguai),  Rosa Mª Ayingono (Guinea Equatorial), Ángela Mª Granada (Colòmbia) i Isabel Vázquez (Catalunya).

Podeu trobar més informació d’aquest Capítol General a la seva web http://www.misionerasinmaculadaconcepcion.com.es/