Coincidint amb la celebració de Sant Vicenç de Paül, els nens i nenes de cicle superior hem anat al Mas de l’Artís. Aquesta sortida tenia l’objectiu de fer, per segona vegada, el seguiment de la Plantada d’arbustos.

El febrer del curs 2015-16 les famílies i mestres de l’Escola vam fer un acte de reforestació a la zona, afectada per l’ incendi de fa tres anys. Més endavant, a finals de juny, els alumnes de primer d’ESO van fer el primer seguiment, on els resultats indicaven que la supervivència era gairebé del 100%. Enguany hem regat tots els exemplars i hem fet una recollida de dades ( tant de la mida com de l’estat en que es trobava) per tal de poder fer un seguiment i veure la seva evolució.

Tal com ens va indicar el tècnic forestal,  la mortalitat d’alguna d’aquestes espècies ha estat molt elevada. Durant el seguiment ens hem adonat que hi havia un 50% dels exemplars vius.

Tot i aquests resultats, ens vam adonar que l’espècie més resistent és el margalló, ja que hi havia el 100% dels exemplars vius.

Ha estat una molt bona experiència  que hem finalitzat a la masia d’en Cabanyes, on hem dinat.

mas-1 mas-2 mas-3