El dissabte dia 25 de novembre l’AMPA de l’escola va realitzar un cop més un dels DISSABTES DEL CIM, on proposaven fer un taller on les mans dels nens i nenes fossin les protagonistes. El taller va ser dut a terme per l’Isaac Yera, alumne de l’escola, i els seus pares.

IMG_5476

“Us volem donar les gràcies per compartir amb nosaltres la nostra manera de fer. El nostre fill, l’Isaac, és el petit gran mestre de les nostres vides. Ens ha despertat aquells sentits que teníem adormits… ens ha ensenyat a “mirar”… més enllà del sentit de la vista, mirar des de l’interior.

Gràcies a tots i totes els que veu venir, als coneguts i als que vèiem per primer cop, als familiars, als amics, als qui no veu poder venir però sempre hi sou, a l’escola, a l’Ampa, a la Once… ALS NENS I NENES, sense prejudicis, sense barreres, amb ganes fer, amb la màgia que els envolta…

Gràcies a les famílies per la vostra ajuda i participació durant el taller, sobretot quan la nostra inexperiència barrejada amb nervis aflorava amb milers d’emocions…

Les mans de l’Isaac i les nostres van acaronar els vostres cors. L’energia no es veu… però la sala de psicomotricitat quedava impregnada d’essència d’amor.”

Lurdes i José Antonio

 

IMG_5576