Desprès de setmanes de preparació i dedicació, els alumnes de 5è i 6è de primària de l’escola El Cim, hem participat al Mercat de Joves Emprenedors.

Dimarts passat, dia 29 de maig, vam anar a la plaça de la Vila per muntar la nostra parada de productes artesans juntament amb altres escoles da Vilanova. Durant el matí ens vam repartir en quatre torns per tal de poder organitzar-nos millor i vam vendre 4 productes diferents: torretes amb alfàbrega, llibretes decorades, micados(joc de taula) i sabó. A més vam vendre Candeles(polseres) per tal de col·laborar amb la campanya d’investigació de càncer infantil de Sant Joan de Déu .

L’experiència va ser molt enriquidora i estem molt satisfets del resultat dels nostres productes i les vendes que vam fer.

Com que encara ens queden alguns productes, divendres 1 de juny, a partir de les 16h, els posarem a la venda de nou, al pati de l’escola.

TV:

http://culturaemprenedora.imet.cat/2018/05/noticia-tv-els-alumnes-del-projecte-de.html

 

Àlbum de fotos:

http://culturaemprenedora.imet.cat/2018/05/album-del-9e-mercat-de-joves-emprenedors.html

 

Notícies:

https://www.eixdiari.cat/societat/doc/77713/el-valor-de-la-solidaritat-i-la-creativitat-al-mercat-de-joves-emprenedors-de-vilanova.html

http://www.vilanova.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=56114816#.Ww-Zh0iFPcs

em1 em2 em3

dav

dav

dav

dav

dav

dav