Els nens i nenes de 3r Olivera, aprofitant la propera i molt esperada arribada dels Reis Mags i que al vestíbul de l’escola teníem la bústia del patge Eliseu, vam escriure una carta per Ses Majestats en nom de tota la classe. 

Vam aprofitar per veure i analitzar com s’escriu una carta i quines parts té. També vam reflexionar sobre com havíem de dirigir-nos i quin vocabulari havíem d’utilitzar a l’hora d’escriure a persones tan importants com són els Reis Mags. 

Un cop ho vam tenir clar, vam posar fil a l’agulla i vam començar a redactar. Amb tot el grup classe, anàvem conversant i decidint què hi havíem de posar. Així doncs, de mica en mica, vam anar construint una carta que s’enriquia amb les aportacions de tots els companys i companyes. Un cop acabada, la vam imprimir i tots junts vam anar a deixar la nostra carta a la bústia del Carter Reial.

Després vam voler escriure-la en un paper gegant i vam haver de repartir-nos les tasques: escriure, repassar, decorar, fer el títol… Com veureu a continuació, ens va quedar una carta molt bonica! I llarga!

carta als reis