El dilluns dia 2 d’octubre, els alumnes d’ESO es van concentrar davant la porta de l’escola per llegir un manifest a favor de la CULTURA de la PAU.
Davant dels fets passats el diumenge 1, alumnes d’ESO i professors es van concentrar de forma pacífica a la plaça dels Cotxes. En aquest acte, representants dels alumnes van llegir el següent manifest:

<<Avui dia 2 d’octubre, els alumnes hem decidit afegir-nos a aquesta concentració en contra de tots els actes succeïts ahir.
Des d’aquí volem dir NO a la violència. També donar suport a totes les víctimes d’ aquests mals tractes i a tota la gent que ho ha viscut en primera persona.
Com va dir Martin Luther King: « La violència crea més problemes socials dels que resol ». Utilitzant aquesta frase com a referent, apliquem-la a la realitat i donem-nos compte de què la impulsivitat i l’ agressivitat  no són la solució sinó que l’empitjora.
Fer com si no hagués passat res, no és la solució. Acceptem i reflexionem que el que ha succeït ha deixat en ulls de tothom que no estem units com a país.
Avui més que mai, som nosaltres qui hem de portar la pau i la convivència als nostres carrers per evitar el retorn de les imatges i els fets viscuts ahir.
Pensem abans d’actuar.>>

IMG_20171002_120321-640x360