A P3 hem començat a treballar Joan Miró. Per això hem fet un inventari de taques reals i d’altres fetes pels nens. És a dir cada nen/a ha portat una taca creada amb el dit, amb la mà, amb una cera, amb pinzell, amb pintura, amb aigua, amb oli…Així  les hem pogut vincular amb experiències quotidianes en la vida de cada nen/a. 
També hem fet una col·lecció de línies. en aquest cas, les línies poden estar pintades o dibuixades, també podien ser objectes o parts d’objectes reals procedents de l’entorn de casa ( per exemple, un tros de corda, un espagueti, un cabell, un escuradent…).
A partir de les línies i taques que els nens i nenes han portat a la classe han sortit molts conceptes com llarg i curt, direccions (a un costat o a un altres, amunt i avall, inclinat), prim i gruixut, colors, diferents textures…
Després d’això, tots ens hem convertit en artistes i hem fet un gran mural on hem pogut experimentar tots aquests conceptes. Ens ho hem passat d’allò més be!
 
[ngg_images source=”galleries” container_ids=”92″ gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”3″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show thumbnails]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow”]