Aquest dimarts 22 de maig, els alumnes de 5è i 6è de l’escola han assistit a l’acte de cloenda del projecte organitzat per la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Vilanova.

Vam començar a treballar en aquest projecte a principi de curs, fent diversos tallers i veient les característiques de les persones emprenedores. A partir d’aquí vam pensar els productes que voldríem vendre, com els faríem…. En vam fer prototips i vam escollir la millor manera de dur-los a terme. Abans de comprar el material necessari per a la producció, vam fer-ne el pressupost i vam haver de redactar una instància a la direcció de l’escola per demanar el préstec de la inversió inicial.

El dia 10 de maig va ser el punt més àlgid del projecte, el moment de la venda dels productes en el mercat, a la plaça de la Vila. Com que ens vam organitzar en 4 torns vam poder participar tots de la venda i la visita a les parades de les altres escoles.

Amb els guanys obtinguts retornarem el préstec demanat i dels beneficis en destinarem una part a l’O.N.G. Open Arms i l’altra la gastarem en el que acordem en assemblea.

Estem molt contents d’haver participat en aquest projecte ja que hem aprés moltes coses diferents, treballant des de diferents àrees i ens ho hem passat molt bé!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”95″ gallery_width=”600″ gallery_height=”400″ cycle_effect=”fade” cycle_interval=”4″ show_thumbnail_link=”0″ thumbnail_link_text=”[Show thumbnails]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_slideshow”]