El proper dimecres 1 de juny els alumnes de 5è anirem a l’Auditori de Barcelona per participar a la cantata de Cantània que aquest any té el títol de“BABAUA. LES DESVENTURES DE MIMÍ.”

La Cantània l’organitza l’Auditori i està adreçada als alumnes de cicle mitjà i superior de les escoles de Catalunya. L’any passat l’escola hi va participar per primera vegada i aquest any ens va tornar a tocar, ja que es fa un sorteig entre les escoles que demanen participar-hi.

Des de principis de gener, estem preparant la cantata: un total de 12 cançons que assagem a la classe de música. També hem preparat, a plàstica, els barrets i el material que farem servir.

El dia de la representació, l’1 de juny, farem l’assaig general on ens trobarem amb la resta d’escoles que hi participen: serà la primera vegada que els 800 alumnes que formem els 4 cors ens trobem. A les 16:30 començarà l’actuació.

Si esteu interessats en veure aquest espectacle inigualable, podeu adquirir les entrades a través de la web de l’Auditori de Barcelona (www.auditori.cat)  pel preu de 8€. Desitgem que en gaudiu tant com nosaltres ho estem fent preparant-lo!

Aquí podeu veure algunes fotografies dels assajos que fem a classe.

2 3 4 5 6 7 cantània