A 5è Bruc d’hivern vam rebre un encàrrec molt especial al tornar de les vacances de Nadal. Ens van demanar fer un cartell pel pati per anunciar la cursa solidària del proper 29 de gener!

Així doncs, vam posar fil a l’agulla i vam decidir començar analitzant per parelles alguns exemples per poder extreure’n les parts i les característiques principals. Un cop fet això, vam posar en comú totes les idees i vam elaborar una taula que recollia les aportacions de tothom. Posteriorment, cadascú va elaborar la seva proposta de cartell, la qual havia de tenir en compte tot allò que havíem revisat amb anterioritat i que havíem observat que era significatiu a l’hora de realitzar un cartell, com, per exemple, la tipologia i la mida de la lletra, els colors, la posició dels elements, les imatges…

De nou, ens vam posar en grups per poder compartir les nostres idees, seleccionar què ens agradava més de cadascuna d’elles i fer una proposta conjunta. Així doncs, cada equip les va compartir amb la resta de companys i companyes i vam anar veient quins eren els trets comuns i que ens agradaven més pel disseny del nostre cartell.

Un cop vam acabar l’esbós que havíem fet conjuntament entre tots, ens vam dividir la feina i finalment vam crear dos cartells que ja llueixen al pati de l’escola.Vam tancar aquest petit projecte omplint una diana on individualment vam poder valorar la nostra implicació i el nivell d’assoliment dels objectius plantejats.

Esperem veure-us a tots diumenge!