El 27 d’abril celebrem la Mare de Déu de Montserrat, patrona de l’escola. A la Rambla fem una ofrena de flors i el cant del Virolai, i normalment una eucaristia al pati. Aquest any, degut a les mesures COVID no ha estat possible fer l’eucaristia, però ho vam celebrar en la missa del diumenge de la parròquia de La Geltrú. 

En aquest moment espiritual la comissió de pastoral de l’escola va preparar les pregàries que us compartim:

Preguem per als infants i joves de tot el món. Que no perdin mai la il·lusió de gaudir de la vida. Que les seves ganes d’aprendre i lluitar per un món millor s’encomanin a tothom i ens portin el regne de Déu entre nosaltres. 

Preguem per tots els que tenen cura els uns dels altres: les mestres i els mestres, les sanitàries i els sanitaris, les mares i els pares,  i tants d’altres que dediquen esforços a fer que les persones es sentin acompanyades, guarides, fermes i empoderades…  per tirar endavant en tot temps.

Preguem per la terra catalana que en aquest mes d’abril celebra els seus patrons Sant Jordi i la Mare de Déu de Montserrat. Que no defalleixi mai l’esperit de país acollidor, emprenedor, esperançat i lliure, que lluita per la justícia i els drets de totes les persones.

Preguem per l’escola El Cim, que va néixer fa 25 anys dels col·legis La Immaculada Concepció i La Miraculosa. Que per molts anys més puguem veure com avança el projecte comú. Demanem a la Mare de Déu de Montserrat, patrona de l’escola, que il·lumini la capacitat de renovar-se i entusiasmar-se cada dia i ens faci créixer  a tots com a persones compromeses amb un món millor. Preguem avui també per totes i tots els que han format part d’aquesta família de El Cim i que avui ja no són entre nosaltres. Que gaudeixin de la pau de Déu Pare.