Aquest any se celebrarà la 42a edició de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú, una prova que s’ha hagut d’ajornar durant 2 anys a causa de la pandèmia. Aquest esdeveniment té com a objectiu ser una festa de l’esport, un esdeveniment obert, solidari, familiar i on tothom, grans i petits, hi pugui participar. L’escenari en què ens trobem en aquests moments ens permet realitzar-la amb unes mínimes mesures de prevenció.

Enguany la data de la Cursa serà el diumenge 3 d’abril. Té un recorregut urbà de 5 km amb sortida i arribada a la plaça del Mercat. Abans es farà la mini-cursa amb un recorregut de 1,5 km. També inclou un recorregut amb marxa nòrdica.

La inscripció a la cursa té un cost de 3 euros per persona. D’aquest 3 euros, es reservarà només el cost de l’assegurança d’accident, que és aproximadament de 50 cèntims per persona. La resta serà la col·laboració que l’organització de la Cursa Popular de Vilanova i la Geltrú fa amb l’escola per a un projecte o acció solidària.

Les inscripcions es faran a les escoles fins el dijous 31 de març. A partir de l’1 d’abril tothom qui no s’hagi apuntat a l’Escola ho podrà fer a les botigues Evasion Running, Cota 0 i Interesport Olaria, o el mateix dia de la cursa a partir de les 8.30h del matí.

Les escoles que siguin un punts d’inscripció podran decidir a què destinen la recaptació. El destí pot ser una acció o projecte social, educatiu, de salut, de millora d’equipaments i material, etc. Tal com es va fer els últims anys, l’escola EL CIM som punt d’inscripció i destinarem els fons recaptats a l’Economat.

Si voleu fer la inscripció a l’escola:

QUAN M’HAIG D’APUNTAR? Entre dilluns 21 i dijous 31 de març.

ON M’HAIG D’APUNTAR? A qualsevol de les secretaries. Allà omplireu els fulls d’inscripció i us entregaran els dorsals. 

A QUI PUC APUNTAR? A tots els membres que vulgui, siguin o no alumnes de l’escola. Puc inscriure’m a mi, a l’avi, la tieta, el veí…

QUANT VAL? 3 € per persona que haureu de fer efectius a secretaria.

Podeu trobar tota la informació al portal oficial vilanova.cat

Animeu-vos a participar-hi! És una bona oportunitat de fer esport en família, divertir-se amb els amics i inculcar hàbits saludables.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!