El carnaval 2019 a l’escola El Cim ha sigut molt vilanoví. El divendres de carnaval, a la tarda,  totes les classes des de P3 fins a 1r d’ESO anaven de  vilanovisme: la lluna en un cove, el far de Vilanova, la plaça de la Vila, les gambes de Vilanova, l’església de Sant Antoni amb la Mare de Déu de les Neus, Sant Antoni i l’àngel del campanar, l’arribada del ferrocarril, la torre Blava, els arqueòlegs del jaciment de Darró, la mòmia Nessi del Museu Balaguer i el Ball de Mantons. Les i els mestres que no anaven vestits com el seu curs, anaven de Bordegassos de Vilanova, i l’equip de menjador es va vestir del personal de neteja de la plaça de la Vila el dia de la Comparsa. Tot plegat una passada.

El carrer dels Caputxins el va guarnir l’AMPA amb motius de la plaça de la Vila fets sobre bases de pizza reutilitzades, i la façana de la plaça dels Cotxes lluïa una magnífica Pasifae sobre el seu espigó. I amb mantó i barretina.

Divendres a la tarda vam rebre sa majestat en Carnestoltes, per obra i gràcia dels joves de 2n d’ESO, i el vam acompanyar al pati de la Rambla a fer els seu sermó. Després vam fer una petita exhibició, amb moltísssssimes famílies que ens van acompanyar, i que va acabar amb un magnífic pilar de dos pels Bordegassos del Cim. I el dissabte el carnaval va seguir amb la festa organitzada per l’AMPA…