BREU RESUM DE L’ASSEMBLEA ORDINÀRIA DEL DIA 9 DE NOVEMBRE DE 2016

El passat dia 8 de novembre vam celebrar una assemblea ordinària de socis per valorar el curs 2015-2016 i presentar el nou cursen la que ens vam aplegar els representants d’unes 40 famílies de l’escola.

Des de la junta actual es va expressar als assistents que s’havien assolit els objectius de consolidació de l’actual equip de treball i rigor en la gestió (especialment pel que fa a l’economia). Aquest fet ens ha permès d’abordar nous projectes; alguns de grans i a curt termini, conjuntament amb l’escola, com la reforma del pati, i d’altres a mig – llarg termini, com ara l’expansió i renovació de la junta actual mitjançant del treball en comissions.

Són precisament les comissions les que han fet una tasca més innovadora aquest curs passat: projecte biblioteca, activitat de Nadal, treball amb els nens de 4t d’ESO, cursa familiar, escola de pares i carnaval. Però que ja estan en marxa per a aquest curs vinent: seguim amb les que ja hem esmentat i hi afegim bicicletada, sopar de final de curs, renovació dels estatuts i canvi de nomenclatura, concurs de micrometratges, a l’abril paraigües mil, taller de puntaires, matins temàtics, i seguim oberts a tot allò que pugui sorgir.

Pel que fa a l’ordre formal de coses, es va aprovar l’acta de l’assemblea anterior, el resum econòmic del curs anterior i el pressupost per al curs vinent. Tots aquests documents detallats els teniu a la seu de l’AMPA a la vostra disposició per si els voleu consultar. A destacar que l’exercici 2015-2016 ha estat el primer amb superàvit després d’uns anys amb pèrdues, fet que permet encarar el futur amb més calma i optimisme.

Finalment destacar i agrair l’àmplia predisposició i col•laboració de les famílies, que ha vist la culminació en la xarxa de delegats i delegades de curs que va funcionar de manera eficaç el curs passat i que continua igual enguany.