Els nens i nenes de 6è hem anat al CosmoCaixa a veure l’exposició “ELS DINOSAURES DE LA PATAGÒNIA”. La setmana anterior a la visita hem estat parlant de l’antiguitat de La Terra, les etapes geològiques del nostre planeta de quan van viure els dinosaures i en quin lloc del món està la Patagònia. A l’hora hem pogut aprendre nou vocabulari fins ara desconegut per a nosaltres, com ara paleontologia.

Per introduir-nos una mica en aquest món, hem llegit sobre el tema i hem vist un parell de vídeos on s’explicava la formació d’un fòssil i l’extinció dels dinosaures.

 La visita va ser espectacular! Hem pogut veure l’ésser viu més gran que ha caminat per La Terra, el Patagotitan mayorum de 38 metres. Si comparem el  Tyrannosaurus rex amb ell, el    T-Rex és petit! Només feia 12 metres!

Us recomanem que aneu a veure aquesta exposició abans no marxi de Barcelona, ja que no és una exposició permanent, sinó itinerant. Es podrà visitar fins el 2 de juny. Us animem a que aneu al CosmoCaixa i passegeu entre quinze reproduccions d’esquelets de dinosaures que us permetran descobrir els canvis evolutius entre els diferents grups de dinosaures i conèixer les característiques principals dels dinosaures de la Patagònia.