Aquest curs, els nois i noies de 6è hem volgut tornar a participar en el certamen escolar de lectura en veu alta que la Fundació Enciclopèdia Catalanai el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunyacoorganitzen per promoure i fomentar el gust per la lectura en català. 

L’escola El Cim, concretament el curs de 6è, fa 2 anys que hi participa. Ens agrada molt poder participar en aquest concurs, ja que ens ajuda a llegir més i el fet de competir amb altres escoles ens motiva.

A 6è som dues classes: Alzina i Garrofer. Els nens i nenes que vam voler participar de cada classe vam rebre un fragment d’un text que van escollir les tutores. Aquest text, ens el vam haver de preparar durant uns dies i després, el vam llegir davant de la classe. Primer, cada classe va decidir el seu guanyador: en aquest cas vam ser l’Arnau Cot, de 6è Alzina, i la Meheret Fernández, de 6è Garrofer. Seguidament, com que només podia sortir un representant, vam reunir-nos a l’Àgora de l’escola per fer la lectura i decidir qui dels dos seria l’escollit. Jo, la Meheret, vaig ser la finalista de l’Escola El Cim.

Per poder participar al certamen, vaig haver de gravar un vídeo i enviar-lo al concurs. Abans d’enregistrar-lo, vaig practicar molt per no entrebancar-me, per llegir correctament, amb un ritme adequat, etc. Estava molt nerviosa, però, finalment, em va sortir bé i la sensació va ser molt bona i positiva.

Passat un temps, els encarregats del certamen ens van notificar els finalistes del Garraf enviant-nos una presentació amb el veredicte. Finalment, no vaig passar a la final territorial, però poder ser la representant de l’Escola El Cim al certamen em va fer molta il·lusió. Ha sigut una experiència molt enriquidora i que valoro molt positivament.

Arnau Cot i Meheret Fernádez

Alumnes de 6è de primària

PRESENTACIÓ:

https://www.canva.com/design/DAE5QiTvFPs/mVvPalLQBhcHoMUeWov1zQ/view?utm_content=DAE5QiTvFPs&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton