Venda de llibres

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]COMPRA I PAGAMENT EXCLUSIVAMENT PER INTERNET (del 26 de juny al 24 de juliol):

Aquí sota teniu l’accés directe a la web de J.Nadal on podeu comprar els llibres i el material per al proper curs.

RECORDEU: el codi d’accés per comprar els llibres del nostre centre és el 239

Un cop introduït el codi, el programa us guiarà per la compra. Caldrà que introduïu clarament totes les dades (noms i cognoms de l’alumne, mail i telèfon de contacte…).
Se us oferiran 2 modalitats de pagament:

  • Pagament on-line: liquidareu amb targeta de crèdit en el moment de fer la reserva.
  • Pagament per transferència: tindreu fins el 22 de juliol per fer la transferència.

Si alguna família té dificultats per a realitzar la comanda per internet (compra i pagament), no dubteu en concertar entrevista amb nosaltres, al telèfon 93-893.02.80, per tal de poder fer efectiva la compra.

Per veure la llista de llibres i material de cada un dels cursos, podeu anar a la pàgina de “preparem el nou curs”:[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_btn title=”Preparem el nou curs” style=”classic” color=”success” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.elcimvilanova.cat%2Fpreparem-el-nou-curs%2F||target:%20_blank”][vc_empty_space][vc_column_text]RECOLLIDA DE MATERIAL I LLIBRES
Els llibres i el material es lliuraran a principi de curs[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5556″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]