Aquest curs hi ha eleccions als Consells Escolars dels centres de Catalunya.

La composició actual del Consell Escolar de la nostra escola la podeu trobar en aquest enllaç a la web. En el nostre cas, aquest curs cal renovar a dos dels docents, el membre del PAE, dos representants de les famílies i els dos representants dels alumnes.

L’Aurèlia Rafael i l’Eloi Moncada ja han estat els darrers 4 anys representant al sector de les famílies. L’Ariadna Bernadas i el Marcel Gallego, que ja han marxat de l’escola, han estat els darrers dos cursos representat el sector dels alumnes. Des de l’escola els agraïm la seva implicació i col·laboració durant aquest temps. És hora, però, d’oferir-los el relleu i és per això que necessitem nous candidats/es. 

Així doncs, famílies i alumnes us animem a presentar-vos com a nou membre del C.E. Us aproparà encara més al dia a dia de l’escola i prendreu partit de l’aprovació de diferents decisions que ens afecten a tota la comunitat educativa.

Les famílies podeu fer les vostres candidatures mitjançant aquest  formulari, i els i les alumnes de secundària podeu demanar una butlleta d’inscripció a la secretaria i presentar-la abans del 8 de novembre.

Des d’aquesta setmana teniu el cens a disposició als vestíbuls dels dos edificis, totes les famílies i alumnes de secundària són susceptibles a l’elecció. Podeu revisar les vostres dades en aquest cens, i si no us trobeu o veieu qualsevol error, podeu informar-ne abans del 8 de novembre per tal de què es rectifiqui. 

Les votacions es faran:

  • ALUMNES: Dilluns 20 de novembre a les hores del pati, a l’edifici de Plaça Cotxes.
  • FAMÍLIES: Divendres dia 24 de novembre, de 12.45 a 13.15h i de 16.45 a 17.15h al vestíbul de l’edifici de la Rambla Principal.

Entre tots fem gran la nostra comunitat educativa, esperem la vostra participació!