Vaga feminista 8 març 2018

A l’atenció dels pares i mares d’alumnes de ‘escola,

El proper dia 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona hi ha convocada una Vaga Feminista a favor dels drets de les dones i de la igualtat social real. Alguns sindicats han fet la convocatòria de 24 hores, i d’altres, els sindicats majoritaris UGT i CCOO, han fet una convocatòria de dues hores. El dret a vaga és un dret individual que tenen totes les treballadores i treballadors, i al centre hi ha professores, professors i membres del personal que ja han dit que s’hi adheriran.

L’escola obrirà les portes. A l’edifici de la Rambla garantirem els serveis mínims tan al matí com a la tarda. A l’edifici de la plaça dels Cotxes i, d’acord amb les previsions que tenim, procurarem mantenir el normal desenvolupament de l’activitat lectiva de 8h a 10h del matí i a la tarda, i de 10h a 13’30 establirem serveis mínims, ja que és la franja horària en que la majoria de professors que s’adhereixen a la convocatòria faran vaga.

A tenir en compte:

  • El servei de preguarda es desenvoluparan ordinàriament.
  • No podem garantir que el menjador funcioni amb normalitat, per aquest motiu agrairem que els usuaris fixos de menjador avisin si volen fer ús del servei el dia de la vaga.
  • Les activitats extraescolars funcionaran amb normalitat si hi ha suficients usuaris.

 

Atentament,

La Direcció/Titularitat

 

Vilanova i la Geltrú, 7 de març de 2018