Els nostres grups de 4t Tau i Omega van realitzar una cursa d’orientació pels voltants de la Masia Cabanyes.

El matí sortia ennuvolat i una mica fresc però això no dificultava que aquest dia anéssim a fer una divertida cursa d’orientació per la Masia Cabanyes.

Des del Consell comarcal del Garraf havien dissenyat una prova d’orientació i el nostre professor d’Educació física ens va encoratjar per realitzar-la: 16 grups sortirien en intervals de 3 minuts cap a diferents indrets dels voltants de la Masia Cabanyes, degudament marcats en un mapa. A cada lloc es trobaven unes proves que calia resoldre: endevinalles, problemes matemàtics…

Després del temps establert, uns 40’, només 8 grups van passar a la competició final “amb premi”: unes motxilles plenes de petits detalls .

Tothom va sortir airós d’aquesta cursa que va resultar del tot molt divertida.